13Nov

[CS:GO] Modificarea tintei

Tutorial pentru modificarea tintei


–cl_crosshairstyle–

cl_crosshairstyle 0 = Tinta default a clientului CS:GO. Acest model de tinta nu accepta alte personalizari asa ca trebuie luata ca atare. In plus aceasta tinta este formata din doua reprezentari grafice ale aceluiasi lucru, una statica si una dinamica.

cl_crosshairstyle 1 = Este o versiune statica a celei din urma. Este de mentionat ca aceste doua modele nu accepta alte personalizari.

cl_crosshairstyle 2 = Este versiunea clasica a tintei din cs 1.6

cl_crosshairstyle 3 = Este versiunea dinamica de tinta a versiunii clasice. Practic aceasta setare este similara cu precedenta exceptie facand faptul ca tinta se mareste mai mult.

cl_crosshairstyle 4 = Reprezinta versiunea statica a tintei clasice.

cl_crosshairthickness – Se refera la grosimea tintei si care are o valoare implicita de 0.5.

cl_crosshairsize – Comanda ce se refera la marimea tintei.

cl_crosshairgap – Este o comanda utila atunci cand vrei sa ai mai mult sau mai putin spatiu gol in tinta si de asemenea accepta si valori negative.

Culoare si transparenta

Pentru a modifica culoarea tintei trebuie sa introduci cl_crosshaircolor urmat de valori cuprinse intre 0 si 4. (0 = rosu, 1 = verde, 2 = galben, 3 = albastru, 4 = cian) Daca vrei sa ai o culoare diferita poti folosi un sistem RGB pentru a obtine codul de culoare.

cl_crosshairdot – Este o setare ce se refera la punctul din mijlocul tintei si poate avea ca valori 0 sau u valoarea 0 punctul dispare si implicit cu valoarea 1 acesta va fi vizibill.

cl_crosshairalpha – Se refera la transparenta tintei si poate avea valori cuprinse intre 0 ca fiind cel mai transparent, si 255 ca fiind cea mai opaca. In cazul in care aceasta comanda nu functioneaza este necesar sa folositi cl_crosshairusealpha 1.

De asemenea, puteti sa va personalizati tinta aici: http://tools.dathost.net/


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *